iPhone gevallen

iPhone gevallen? Is je iPhone stuk? Kom dan langs bij ons want wij herstellen uw telefoon in een handomdraai.

iPhone gevallen? Kom naar Glas en frame

Is uw iPhone gevallen? Dat overkomt iedereen wel eens! Is uw telefoon zodanig beschadigd of zodanig kapot dat u er eigenlijk niets meer mee kunt? Dan kunt u uiteraard bij ons terecht voor diverse soorten reparatie zodat uw telefoon weer helemaal naar behoren werkt wanneer u één van onze winkels uitloopt. Kwaliteit en vakkundigheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Wat kunt u het best doen wanneer uw iPhone is gevallen?

Als uw iPhone is gevallen, is het natuurlijk in eerste instantie verstandig om direct te controleren of alle functies binnen uw iPhone nog wel werken. Bent u er toch niet helemaal zeker van of uw telefoon daadwerkelijk schade heeft opgelopen en wilt u hem graag laten onderzoeken? Dat kan! Binnen een half uur loopt u met een werkende telefoon één van onze winkels uit.

iPhone gevallen en camera kapot

Bent u binnenkort van plan om lekker een dagje weg te gaan naar uw lievelingsstad of heerlijk op vakantie te gaan? Dan is het natuurlijk wel erg vervelend als uw camera het niet doet doordat uw iPhone is gevallen. Gelukkig kunnen onze gecertificeerde monteurs uw camera hoe dan ook weer maken en wel binnen een half uur. Zo kunt u tenminste weer leuke foto’s maken en de mooiste momenten vastleggen! Mocht uw telefoon onverhoopt toch kuren hebben, kunt u uiteraard bij ons langskomen. U heeft namelijk zes maanden garantie.

iPhone gevallen: scherm geheel aan diggelen

Wanneer uw iPhone is gevallen, is de kans natuurlijk groot dat de telefoon op het scherm valt en uw scherm dus ook volledig aan diggelen is. U kunt het nieuws niet meer gemakkelijk lezen op uw telefoon of berichtjes die u ontvangt van uw vrienden of familie. Dat is natuurlijk hartstikke vervelend! Gelukkig hebben wij verschillende iPhone onderdelen die uw telefoon weer volledig kunnen maken wanneer uw iPhone is gevallen.

Contacteer ons

iPhone gevallen en stuk, bel ons op 0472 42 13 77 of via Email: info@glasenframe.be  Kom langs is onze reparatiewinkel gelegen in de Koningin Astridlaan 211, 9000 te Gent.De hersteldienst is gelegen vlak aan het Sint-Pietersstation van Gent en is dus super vlot bereikbaar voor fietsers, wandelaars, trein-, tram- en bus-pendelaars. Ook met de auto zijn we bereikbaar.