iPhone laten herstellen

iPhone laten herstellen  is een onderdeel van Glas en Frame. Wij zijn gespecialiseerd in reparatie van mobiele telefoons en tablets, we spitsen voornamelijk toe  op de reparatie van schermmodules maar ook met andere problemen, zoals batterij-, camera-, earspeaker-, laadconnector-, homeknopwissel en waterschade kunnen we helpen.

iPhone laten herstellen

Werkt uw iPhone niet meer helemaal naar behoren? Of helemaal niet zelfs? Laat uw iPhone herstellen bij Smartphone Repairs België. Snel en gemakkelijk!

iPhone herstellen – wij maken elke iPhone

Heeft u al een wat oudere iPhone? Bent u soms bang dat wij deze iphone niet meer voor u kunnen herstellen? Bij Smartphone Repairs is dat geen probleem! Wij voeren namelijk niet alleen maar reparaties uit voor de iPhone 6 Plus, maar ook de iPhone 3G herstellen wij voor u zodat uw iphone weer helemaal naar behoren werkt. Bij ons kunt u zoals u heeft kunnen lezen terecht om uw iphone te herstellen. Benieuwd welke reparaties wij precies uitvoeren voor welke telefoons? Dit doen wij voor de iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 3G en iPhone 3GS.

iPhone herstellen voor verschillende problemen

Bent u in het bezit van zo’n prachtige iPhone? Maar werkt hij niet zoals u het liefst wenst. Dat is geen probleem, want bij Smartphone Repairs kunt u prima uw iPhone herstellen. Onze klanten komen voor verschillende mankementen aan hun telefoon bij ons terecht. Laadt uw telefoon niet meer op? Of misschien nog wel erger, gaat uw telefoon niet meer aan? Dat is voor ons geen probleem. Wij kunnen elke iPhone herstellen. Ook hebben wij regelmatig te maken met telefoons waarbij de touchscreen niet naar behoren werkt. Kortom, stuk voor stuk problemen die wij kunnen verhelpen om uw iphone te herstellen.

iPhone herstellen – voor u het weet werkt uw iPhone weer!

Juist omdat iPhone laten herstellen al zo lang bestaat, zijn wij uitgegroeid tot een groot bedrijf in de gehele Benelux waardoor met onze kennis en ervaring bij een iPhone herstellen niets in de weg staat. Elk van onze gecertificeerde heeft de juiste kennis en expertise opgebouwd om elke iPhone optimaal te herstellen. Dit in combinatie met hoge kwaliteitsproducten van Apple zorgt ervoor dat wij elke iphone kunnen herstellen. Wilt u meer weten over een iphone herstellen? Onze klantenservice is maar liefst zes dagen per week bereikbaar!

Contacteer ons

iPhone scherm herstellen kan u telefonisch bereiken op 0472 42 13 77 of via Email: info@glasenframe.be  Kom langs is onze reparatiewinkel gelegen in de Koningin Astridlaan 211, 9000 te Gent.De hersteldienst is gelegen vlak aan het Sint-Pietersstation van Gent en is dus super vlot bereikbaar voor fietsers, wandelaars, trein-, tram- en bus-pendelaars. Ook met de auto zijn we bereikbaar.