iPhone repair Antwerpen

iPhone repair Antwerpen gezocht?

Bent u toevallig in de omgeving van Antwerpen? Of woont u in Antwerpen? Dan kunt u bij ons prima terecht voor iPhone repair Antwerpen. En met geluk loopt u binnen een half uur weer met een werkende telefoon onze winkel uit! Deze kans is wel groot met een uitgebreid assortiment aan iPhone onderdelen.

iPhone repair Antwerpen voor verschillende doeleinden

Het maakt eigenlijk niet uit met welke klacht u onze winkel binnenkomt. De iPhone repair Antwerpen bestaat uit een diversiteit aan iPhone onderdelen. Dit betekent dan ook dat wij eigenlijk voor elk probleem aan de slag kunnen ongeacht welk type iPhone u heeft. Van een onderzoek naar uw iPhone tot een nieuwe aan- en uitknop en van een iPhone 6 Plus tot een iPhone 3G. Wij regelen het allemaal voor u!

iPhone repair Antwerpen vol gecertificeerde monteurs

Onze gecertificeerde monteurs doen er alles aan om door middel van iPhone repair Antwerpen uw telefoon weer geheel werkend te krijgen en zo goed als nieuw eruit te laten zien, voor zover mogelijk. Bij iPhone Repair Antwerpen is uw telefoon hoe dan ook in goede handen. Het is dan ook fijn om te weten dat uw telefoon na de reparatie nog een garantie van zes maanden heeft. Mocht er onverhoopt toch nog iets zijn met uw telefoon? Kom dan gerust even langs! Het belangrijkste is wel: we gaan daar natuurlijk niet vanuit.

iPhone repair in Antwerpen

Om gebruik te maken van onze iPhone repair service, kunt u uitstekend terecht in onze winkel die zich in Antwerpen bevindt. Wilt u liever even een mailtje sturen naar een van onze specialisten voor meer informatie over onze iPhone repair service? Dat kan! Uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord.

Contacteer ons

iPhone scherm herstellen kan u telefonisch bereiken op 0472 42 13 77 of via Email: info@glasenframe.be  Kom langs is onze reparatiewinkel gelegen in de Koningin Astridlaan 211, 9000 te Gent.De hersteldienst is gelegen vlak aan het Sint-Pietersstation van Gent en is dus super vlot bereikbaar voor fietsers, wandelaars, trein-, tram- en bus-pendelaars. Ook met de auto zijn we bereikbaar.