iPhone repair Gent

Bent u in de buurt van Gent? En is uw telefoon ook nog eens kapot? Dan hebben wij een ideale oplossing voor u! Bij iPhone repair Gent kunt u uitstekend terecht voor een geschikte reparatie die precies nodig is voor uw telefoon.

Gecertificeerd iPhone repair Gent

Wel zo fijn om te weten dat uw telefoon bij iPhone repair Gent hoe dan ook in goede handen is. Elk van onze monteurs zijn zodanig gecertificeerd waardoor wij kunnen zeggen dat kwaliteit en vakkundigheid bij ons hoog in het vaandel staan. Onze gecertificeerde monteurs bij iPhone repair Gent zullen er hoe dan ook alles aan doen om uw telefoon weer volledig werkend te krijgen.

iPhone repair Gent voor elke iPhone

Bent u in het bezit van een iPhone 3G? Dat maakt bij iPhone repair Gent niets uit! Wij maken niet alleen de nieuwste telefoons weer geheel werkend, maar ook voor de oudere toestellen hebben wij geschikte iPhone onderdelen. Het maakt niet waardoor uw telefoon niet werkt, want een defect is hoe dan ook vervelend Bij iPhone repair Gent kunt u niet alleen terecht voor een nieuw scherm op uw telefoon, ook voor bijvoorbeeld een nieuwe aan- en uitknop en home-button bent u bij ons aan het juiste adres!

iPhone repair Gent met garantie

Voor elke iPhone repair in Gent heeft u recht op een uitgebreide garantie. Mocht u na afloop van het bezoek aan het iPhone repair centrum in Gent last hebben van kleine probleempjes waardoor uw telefoon niet naar behoren werkt. Dan kunt u uiteraard terugkomen! Bij elk van onze reparaties heeft u een uitgebreide garantie van maximaal zes maanden. Wilt u graag meer informatie over de garantie en wat daar precies onder valt? Dan kunt langskomen in onze winkel of een e-mail sturen. Zo snel als mogelijk wordt uw mail door ons beantwoord!

Contacteer ons

iPhone scherm herstellen kan u telefonisch bereiken op 0472 42 13 77 of via Email: info@glasenframe.be  Kom langs is onze reparatiewinkel gelegen in de Koningin Astridlaan 211, 9000 te Gent.De hersteldienst is gelegen vlak aan het Sint-Pietersstation van Gent en is dus super vlot bereikbaar voor fietsers, wandelaars, trein-, tram- en bus-pendelaars. Ook met de auto zijn we bereikbaar.