iphone se en iphone 5s

Vergelijking: 5 iPhone 5S en iPhone SE verschillen.
Volgens Apple is de processor van de iPhone SE twee keer zo snel als een iPhone 5S en de grafische chip drie keer sneller. Nog een belangrijk verschil tussen de iPhone 5S en de iPhone SE zit in de camera.
 iPhone Vergelijk alle modellen Apple BE.
Afmetingen en gewicht kunnen variëren, afhankelijk van configuratie en fabricageproces. iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X zijn spat, water en stofbestendig en voldoen aan bestendigheidsnorm IP67 volgens IECstandaard 60529 getest onder gecontroleerde omstandigheden.
 Apple iPhone 5S vs Apple iPhone SE Coolblue alles voor een glimlach.
Met iPhone SE ben ik de komende paar jaar verzekerd van de laatste updates en een soepel werkende telefoon. Combineer dat met de aanzienlijk verbeterde camera en ik kan concluderen dat iPhone SE een waardige upgrade is van iPhone 5s.
 iPhone SE en iPhone 5s: zoek de verschillen.
Zoals je al in ons eerdere koopadvies-artikel over de iPhone SE kon lezen is het niet eens zon slecht idee om voor de iPhone 5s te kiezen, vooral als je nu nog een vrij oud model zoals de iPhone 4 hebt. De iPhone 5s had als eerste een 64-bit processor en zal de komende jaren nog gewoon updates krijgen.
 iPhone SE Vs iPhone 5S: What’s’ The Difference?
That lower resolution display not only makes the iPhone SE the fastest iPhone on the planet, it also makes it perhaps the longest lasting. This despite a relatively small jump in battery capacity from the iPhone SE from the iPhone 5S.:
 iPhone SE Apple BE.
De krachtigste 4inch telefoon ooit. iPhone SE bevat dezelfde geavanceerde chip als iPhone 6s: de A9-chip. Dankzij de 64-bits architectuur van desktopklasse is deze chip razendsnel. Hij levert bovendien de grafische prestaties van een gameconsole, waardoor games en andere apps er geweldig uitzien. Deze chip is gemaakt voor topprestaties. De M9-bewegingscoprocessor is direct geïntegreerd in de A9-chip en stuurt de versnellingsmeter, het kompas en de gyroscoop aan voor het meten van allerhande gegevens, bijvoorbeeld het aantal stappen en de afgelegde afstand. Hij maakt het ook heel gemakkelijk om Siri te activeren zonder je iPhone te pakken. Je hoeft alleen maar Hé Siri te zeggen. 2 X snellere systeemprocessor dan iPhone 5s.
 iPhone SE vs iPhone 5S: What’s’ new? Trusted Reviews.
These two phones may look and feel almost identical, but the iPhone SE is a significant upgrade over the iPhone 5S in most of the ways that matter. Thanks to some iPhone 6S-flavoured internal magic, the iPhone SE is significantly faster than its 4-inch predecessor.
 Het verschil tussen de iPhone SE en iPhone 5S GSMpunt.nl.
Naast een informatief filmpje hebben we natuurlijk ook nog even alle belangrijke specificaties voor je op een rijtje gezet zodat je goed de verschillen kunt zien tussen de iPhone SE en iPhone 5S. iPhone SE vergeleken met iPhone 5S. iPhone SE iPhone 5S.